Новини

Евгения Борисова: Отминава модата на големите устни и екстеншъните! (виж тук)

Евгения Борисова зарадва нормално мислещите хора у нас!

Дизайнерката Евгения Борисова си заслужи овациите на нормалните хора у нас, колкото и малко да са останали. С изявлението си, че огромните джуки, силикони и екстеншъни вече бавно, но сигурно излизат от мода. Както и целия кич, който ни залива в последните години:

“Красотата се крие в простотата. Чисти естествени линии, меки нюанси, нежност и стил. Младостта сама по себе си е най-красивото нещо, което имаме в живота си. И не е нужно да я покриваме с изкуствени мигли, филъри и ярки пластове макияж.

Стилната и изискана визия е лукс, който не всеки може да си позволи. Има случаи, в които имаме леки недостатъци и компенсираме с пищни драперии, добавяме къдрици в косата или ако сме в специално настроение като малки момичета се обличаме в ярки цветове. Но модата е за това, тя ни позволява много.

Едно е сигурно, трябва все повече да се доближаваме до естествената ни и опростена същност, каквато е и световната тенденция. Кройките се усложняват, а изделието се изчиства.

Дантелата която е любим материал на повечето колеги от старата школа сама по себе си не е рокля, а си остава само материал ако е без добавки, гарнитури със съвременна линия и визия. Тя леко изостава в миналото давайки път на кройката и линията, на идеята и новте материи.

Трудно ще се отърсим от стереотипите на големите устни, екстеншъните, тоновете излишен грим, вулгарните деколтета и дължини, но не е невъзможно. Трябва ни още малко време.

Със сигурност знам, че сме изморени от излишен фотошоп, безмилостен кич, прекалената изчанчена препратка и изкуствени атрибути. Обратното броене за по – взискателните естети вече започна”, убедена е Евгения Борисова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.