Шоубизнес

Взрив: Валентин Кулагин разтърси столичани! (още подробности)

Валентин Кулагин алармира за мръсния въздух в столицата!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин, който обикновено се занимава с доста прозаични неща – като макиажа на Ивана или стайлинга на Драгана, този път си заслужи овациите.

Преди около час Вальо извади наяве таблица, посочваща София като градът с най-мръсен въздух. Ето какво заяви хасковлията:

“Вчера излезна класацията на Air Quality Index. Според стандартите от измерванията на сензорите в реално време, София е на 1-во място в СВЕТА… по замърсяване на въздуха. Да, веднъж сме първи в нещо..

Навън не е за дишане! Носете маски или просто стойте зад климатици с филтри или пречиствателни системи за въздух!

И ако повечето хора сте в офиса зад инверторния климатик с филтри – децата ни са навън, на училище, на градина, или в градския транспорт. За тях няма филтри!

Искам да използвам публичната си трибуна и да алармирам за един наистина сериозен проблем – качеството на въздуха, който дишаме!

Защото не всичко е селфита и снимки в огледалото, а ако искаме да продължим да се снимаме – ще трябва да дишаме! Защото не ме интересува кой е на власт и дали има метро, по-важно ми е да дишам!

Току-що започна новия мандат на общинската администрация. Точно СЕГА е момента да се вземат сериозни и дори радикални мерки и непопулярни решения! Но не за 2021-ва, а за УТРЕ!

Хайде малко да се размърдате, а?”, вбеси се не на шега Валентин Кулагин. И признаваме, че този път постът му с гражданска позиция и мисъл наистина ни хареса. Продължавай в същия дух, дано и да се намери кой да те чуе!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.