Новини Шоубизнес

Новата Мис България в ступор: Нахраниха я супер жестоко! (виж тук)

Новата Мис България Радинела Чушева остана в ступор от тези думи!

Скандалът с избора на новата Мис България в лицето на адреналинката Радинела Чушева, не стихва. Наскоро тя бе оплюта в собствения си профил, което е повече от показателно. Ето как стана всичко:

“Ако всички споделяха снимки на болни дечица и нуждаещи се хора така, както споделят моите снимки, в България щеше да има много излекувани и подпомогнати хора!!! Но вие предпочитате скандала и цирка, пред благотворителността и доброто…”, написа Радинела Чушева в профила си. Но получи такъв “шамаросващ” отговор, че сигурно е съжалила за поста си.

“Само да кажа, че ако Лили, която също беше адреналинка с Вас, се беше явила на конкурса, нямаше да има подобна вълна от негативни коментари. Момичето е истински красиво. Дори в Господарите като се усмихнеше грейваше целия екран.

Вие седите изкуствена! Поне на снимки и интервюта заставайте естествено и не се джуклете, защото е смешно. Хората имат по 2 очи и виждат кое е красиво и кое не. Наред с Тамара Георгиева, Вие сте другият пример, че конкурсите в България са шуробаджанащина.

Тамара гадже на не знам си кой, а вие бивша адреналинка познаваща се с кой ли не. Каква случайност? Защо преди години когато се избираха истински красиви момичета нямаше недоволни? Хората отиваха дори и гледаха в зала 1 на НДК и ръкопляскаха!

Погледнете световните Ви колежки как изглеждат и какъв изказ имат, а след това пак напишете обяснителен пост!

И не,няма да спрем да пишем и да негодуваме… Това ще и следващата и по-следващата година ако изборът е пак тип 2019 и тип Тамара и Антония Петрова (тя поне имаше дар слово и изказ ако не друго)!

Няма как да ме убедите, обществото също, че Вие сте еталон за красотата в България! Има толкова естествено красиви момичета, но просто няма нужда да се явяват на конкурси, за да го доказват пред някого. А явно трябва, за да се избере истинската красота.

Носете си короната, гушкайте си я ако искате “ваша си е”, но на базата на кое?”, отвърна й Марти Иванова, чиито думи получиха овации от потребителите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.