Шоубизнес

Победителят от “Като две капки вода” Стефан Илчев с неочаквано разкритие!

Стефан Илчев загърбва всичко дотук, започва отначало!

Помните ли победителят от “Като две капки вода” – гласовитият Стефан Илчев, който беше по-познат като имитаторът на Лили Иванова. Преди часове той направи неочаквано разкритие в мрежата, което предаваме без редакторска намеса:

“Научих много хора да вървят и съм благодарен за това. По пътя виждам как вървенето не е за всеки и няма как да прескачаш стъпала, за да догониш някого. Всеки сам дава скоростта си на ходене и сам избира посоката.

Пътят е един за всички и най-добре се справят тези, които умеят да се променят, за да се развиват.

Време беше да направя огромна крачка напред и да оставя всичко минало зад себе си.

За да отворя новата страница в живота си с гордо вдигната глава, заявени професионални крачки и без нито грам съмнение в таланта, трудолюбието, професионализма и себеотдадеността си.

Времето и вниманието си повече не давам за никой, който не е готов да застане до мен равностойно. Благодаря на семейството и приятелите си, че са винаги до мен…

Без вас нямаше да съм същия и да съм тук , днес и сега!!! Продължавам!!! По-силен, по-мъдър и по-правилен… И нека всичко е ЛЮБОВ!!!”, заяви Стефан Илчев преди часове в профила си. Но така и не пожела да обясни какво точно има предвид, от какво се отказва и какво започва.

Въпреки всичко той получи огромна подкрепа от приятелите и последователите си. Хейтърите сякаш не съществуваха, а Илчев бе отрупан само с мили и окуражителни думи като тези:

“Толкова силни думи от такъв млад и чаровен младеж. Ти си силен, ти си смел, знаеш как да паднеш и как да се изправиш. Дерзай смело моето момче. Ние сме с теб и зад теб. Вярвам в теб и твоя невероятен талант”, написа една от многото му виртуални приятелки.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.