Евродепутатът Андрей Слабаков застава рамо до рамо с пчеларите! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/evrodeputatat-andrey-slabakov-zastava-ramo-do-ramo-s-pchelarite-vizh-tuk/50927 Goreshto.net
Евродепутатът Андрей Слабаков застава рамо до рамо с пчеларите! (виж тук)

Андрей Слабаков подкрепя пчеларите и ще се бори с проблемите им в Брюксел!

Режисьорът, а отскоро вече и евродепутат Андрей Слабаков застава рамо до рамо с пчеларите. Той заяви, че ще се бори за решаването на множеството им проблеми в Брюксел. Като вече дори има насрочен семинар по темата. Ето какво обяви половинката на актрисата Ернестина Шинова преди часове в социалната мрежа. Предаваме думите му без редакторска намеса: "Иска ми се да кажа, че проблемите на пчеларите са само някакъв дребен земеделски казус. Иска ми се да кажа, че проблемите на пчеларите не влияят върху екологичното равновесие в Европа. Иска ми се да кажа, че проблемите на пчеларите са си... техен проблем. Но всичко това просто не е така... Затова във вторник спираме с исканията и започваме с действията. Първата крачка е семинарът, организиран от мен и италианския ми колега Пиетро Фиоки, който ще се проведе в Брюксел на 19.11.2019. Двадесет и пет български пчелари, двадесет и пет техни колеги от Италия, представители на бранша от Полша и Белгия ще се срещнат с мен, с еврокомисар Мария Габриел, с бъдещия европейски комисар по земеделието и развитието на селските райони Януш Войчеховски. С министъра на земеделието, храните и горите на Република България Десислава Танева и с колеги от Европейския парламент. Това е само началото. Защото ми писна само да искаме, време е да се действа", заяви категорично евродепутатът Андрей Слабаков. Припомняме, че по време на избирането му за евродепутат имаше доста противоречиви мнения. Много българи дори приемаха с насмешка мястото на Слабаков в Брюксел, но може би той ще ни убеди в противното.

1 Коментара

pRKNemn

преди 3 месеца

<a href=https://prilig.sbs>order priligy online</a> Genetic ablation of PKC epsilon inhibits prostate cancer development and metastasis in transgenic mouse model of prostate adenocarcinoma

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.