Горещо Новини

Наталия Кобилкина учи как да имаме успешен брак! (още подробности)

Наталия Кобилкина учи как да имаме успешен и щастлив брак!

Как да имаме успешен, щастлив и дълъг брак?! Този въпрос вълнува все повече хора в наши дни, а Наталия Кобилкина знае отговора. Може и да не ви се вярва, но тя твърди, че жените трябва да си създадат правилно женско поле.

Именно чрез него те ще привлекат подходящия за тях мъж, ще се свържат с него и ще създадат едно наистина прекрасно и стабилно семейство. Каквото е нейното с гърка Такис Дретакис.

Именно по темата Наталия Кобилкина прави семинар, на който подробно ще изясни тайните на успешния брак пред своите последователки. Той е озаглавен “Семинар Женското поле. Как да имаш успешен брак с Наталия Кобилкина”. Ето какво заяви още по темата самата тя:

“Искам да науча жените да създават правилно женско поле, в което те самите като жени да са здрави и щастливи, да привличат прекрасен партньор и да отварят своето сърце с него. В полето идват деца или, ако вече ги има от предишни бракове, те разцъфват и стават все по-красиви и талантливи.

Ако женското поле е пълно с любов и отдаденост, твоят мъж те боготвори и се развива, работи и прави всичко по силите му да ти даде живота, за който ти мечтаеш.

Женcкото поле е свързано с конкретни ценности, знания, навици и поведение което води до щастливи отношения. Тези неща ние ще учим в рамките на семинара.

Ако ти създаваш правилно своето поле, твоята работа няма да е работа, а творчество. Твоят брак, няма да е съпътстван с трудности, а с истинска близост, нежност и партньорство. Децата няма да са тежест, а радост и лекота”, обяснява психоложката Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.