Новини Шоубизнес

Елен Колева копнее за мъж и истинска любов! (още подробности)

Елен Колева отдавна няма човек в живота си, което очевидно я измъчва!

Синеоката актриса Елен Колева е в търсене на любовта. Но не на мимолетната авантюра, каквито бяха връзките й със Сашо Майонезата и Калин Терзийски. А онази вечната и истинската любов.

Това признание направи самата тя, макар и не директно. От доста време актрисата пише в профила си в мрежата цитати на духовна тематика. И публикува стихове, свързани с истинската голяма любов.

Знаем, че Елен Колева отдавна няма сериозен мъж до себе си и може би самотата вече й е дотегнала. Тя работи в театъра, но вечер се прибира вкъщи и остава сама. Ето какво сподели чаровницата преди часове:

“Нощес на леглото си търсих оногова,когото обича душата ми,търсех го и го не намерих.Но аз ще стана,ще тръгна по града,по улиците и ще търся оногова,когото душата ми люби. Търсих го и го ненамерих.

Срещнаха ме стражари ,които обикалят града.”Не видяхте ли?- попитах ги -Оногова,когото душата ми обича?

Но щом ги отминах, намерих оногова, когото обича душата ми , хванах се за него, и го непуснах,докле не го заведох в къщата на майка си и в спалните на родителката си.Възлюбеният ”

О,хубава си ,мила моя,хубава си! Имаш очи гълъбови.Възлюбената ” О,хубав си,мили мой и любезен! И леглото ни е зеленина.Покривите на къщите ни са кедрови,потоните ни -Кипариси……

Из ” Песен на песните от Соломона”, публикува Елен Колева. А приятелите и последователите й в мрежата й пожелават най-после съдбата да я дари с щастието да намери своята половинка.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.