Шоубизнес

Ирина Тенчева сбъдна мечтата на Иван Христов за юбилея му! (виж тук)

Ирина Тенчева подари най-мечтания подарък на Иван Христов!

Продуцентът Иван Христов стана на 40 години и за юбилея си получи една сбъдната мечта. Половинката му Ирина Тенчева го изненада с това, за което винаги си е мечтал. А именно да управлява самолет.

Самата Ирина сподели изненадата в мрежата и я илюстрира със снимки. На които се вижда как мъжът й сияе от щастие в пилотната кабина на самолета. Ето какво разказа тя:

“Как изведох семейството ми уж на съботна разходка в планината… а всъщност: Днес изненадващо отпразнувахме 39 години и 344 дни от появята на моя любим на тази Земя.

Преди години, когато се запознахме, той имаше тежка аерофобия, която като с магическа пръчка преодоля изведнъж (и някак аз поех) до такава степен, че започна да мечтае сам да управлява самолет. Но както често става, най-лесни за отлагане са собствените ни мечти.

Благодарение на изключително отзивчивия екип на Авиобаза “Лесново”, на главния инструктор и управител Георги Влайков, на Deni Ilcheva и най-вече на моята фея Hristina Stateva , успях да организирам първата крачка нагоре.

И да направим последните дни до 40-тия рожден ден на момчето ми повече от специални, повече от запомнящи се и да докажем, че когато черпим от настоящето в живота ни наистина няма недостъпна мечта!

Разбира се, най-емоционалния момент ще запазя за нас, но споделяйки преживяното искам просто да ви заразя с ентусиазъм и да ви кажа, че е прекрасно да си подарявате празници без празници.

Благодря на децата ми, че пожертваха единствената си утрин, в която можеха да се наспят и че запазиха тайната. Честит всеки ден на всеки от нас! Щастлива съм!”, сподели Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.