Новини Шоубизнес

Зрители притеснени: Изтрещя ли Иво Сиромахов?! (още подробности)

Иво Сиромахов напоследък пише меко казано непонятни за потребителите неща!

Сценаристът на Слави Трифонов – Иво Сиромахов леко изтрещя. Това смятат зрители на новата им телевизия и последователи на писателя в мрежата. А причината е повече от ясна – странните и непонятни за мнозина постове, които Иво охотно споделя в профила си.

Ето това е последното му умотворение, което остави озадачени някои потребители. Цитираме го дословно:

“Приятели, у майкини стана голям проблем. Вуйнини донесли вчера едно шише от домашното им вино да го пробваме. Те го правят по специална рецепта: освен грозде слагат картофи, борови шишарки, киноа и буков талаш. Става чудно!

Донесоха го, както си трябва, в пластмасова бутилка от минерална вода и майкини го сложиха в хладилника. Хладилникът ни е NEO, зехме го 2011 година за 260 лева, супермодерен, даже ни подариха две ледарки бонус.

И си бяхме решили да го пием довечера, по случай приемането на племенницата на кумовете на майкини Даная в силистренския технически университет, специалност „Модни тенденции в публичното говорене“.

Обаче на свако да вземе да му се припие тая сутрин и да вземе да отвори хладилника и вместо да вземе да вземе бутилката вино на вуйнини, да вземе да вземе бутилката със спирачна течност, която си бяхме купили от Колю Денкин да налеем в кията, щото нещо почна да присвирва от седем-осем месеца и вече сме притеснени.

И свако да вземе да изпие спирачната течност вместо виното и сега му е лошо. Оцъклил се е, ушите му пищят и постоянно се оригва.

Искахме да го заведем в поликлиниката, обаче той от спирачната течност е заковал на място, не мърда и стоповете му светят.

Сега сме извикали Колю Денкин, да го върже за теглича и да го издърпа на полусъединител. Най-тъпото е, че сега майкини трябва да дават още осем и четирсет за нова спирачна течност на кията”, разсмя мрежата Иво Сиромахов. Но и хвърли мнозина в размисъл какви точно са идеите в главата му.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.