Горещо Новини

Мегз шокира всички: Виж какво си търси! (още разкрития)

Мегз съобщи меко казано странна, за мнозина, новина!

Миглена Каканашева – Мегз отново успя да взриви последователите си в мрежата. Този път обаче не с личния си живот, нито със своето риалити, а с това, което търси.

Оказа се, че дизайнерката иска да намери девойка или дама, която поне веднъж в живота си е била “разменна стока”. Иначе казано, се е продавала. Явно Мегз иска да даде пример на подрастващите и да ги запознае с този привидно лъскав и охолен, но тъжен и нещастен живот.

Ето какво заяви тя като предаваме думите й без редакторска намеса:

“Добро утро прекрасни хора, след като миналата седмица ентусиазирано си потърсих тук комбина за новото ми начинание и си намерих почти веднага идеално пасваща ми половинка. Сега реших да продължа в същия дух с търсенето тук.

… Ако си сред жените попадали някога в клопката на платената любов под една или друга форма, без значение насилствено или по желание.

Ако си смела, с куража да отвориш най-дълбоките и съкровени тайни от живота си в името на една добра кауза. Ако ти пука и искаш да помогнем заедно за по-доброто утре на жени в подобна ситуация, пиши ми…
miglenakakanasheva@gmail.com

Не целя да съдя никой и не търся лице, а истинска история, която да стане всеобщо вдъхновение. Гарантирана анонимност!”, обещава Мегз.

Забелязахме обаче, че коментарите под поста й биват щателно проверявани и повечето от тях са изтрити. Очевидно съдържат обиди и глупости, които биха изплашили издирваните от Мегз хора.

Тепърва ще видим дали тя ще успее да осъществи плана си и да ни разкаже историята, която трябва много добре да чуем и запомним. Желаем й успех, защото ще бъде полезно!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.