Новини Шоубизнес

Мира Добрева не издържа, чувства се омерзена! (виж тук)

Мира Добрева не скри отвращението си от подобни същества, за които е нечестно да се наричат хора!

Лицето на БНТ Мира Добрева изля душата си в мрежата преди минути. Спасила бездомно кученце и приютила го наскоро в дома си, тя не издържа на новината за урода, гаврил се с четириного. Ето какво заяви водещата:

“Когато го взех вкъщи, не подозирах, че ще ме буди нощем. Нито че ще се налага да чистя два пъти повече. Не знаех колко често ще сменям чаршафите. Нито колко пъти ще ходим на ветеринар. Не подозирах, че има цяла индустрия, съсредоточена в дизайни на каишки, дрешки, храни, дори обувки!

Когато се появи в живота ми, не познавах друга любов, освен човешката. Имам и котенце, но връзката ми с Рио е различна, дълбока, специална. Не така изразителна, както тази с Найро.

Обичта ми към това изхвърлено съкровище е съвсем веществена. Толкова е плътна, че може да се напипа. Между нас има вибрация, жужене някакво, което си го усещаме само ние двамата, но речем ли, във вулкан можем да го превърнем. Вулкан от любов и чувства. Такива, каквито търсим между хората.

А снощи видях едно живо нещо, наречено човек, да се гаври с подобно кученце. Макар и замъглени, кадрите се врязаха в съзнанието ми и като с трион си стържат цяло денонощие… Така плача само като дават как акушерка млати по главичката новородено бебенце или как в детска ясла лелка бие шамари на дете…

А идва Коледа и от същите екрани ще говорим пак, че със смъртта си Спасителят е изкупил греховете на човечеството… Кои грехове? На кое човечество?”, омерзена е Мира Добрева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.