Новини Шоубизнес

Сеч: Виж кой оплю новата телевизия на Слави Трифонов! (още подробности)

Новата телевизия на Слави Трифонов не се понрави на мнозина, поне в началото!

Новата телевизия на Слави Трифонов предизвика множество коментари и полемики. Феновете на Дългия, разбира се, са в екстаз от снощния старт на медията. Но има и много такива, които тотално не одобриха случващото се на екрана.

Особено критични бяха хората към Криско, който също влиза в ролята на водещ на една от рубриките. Както и към Камен Воденичаров, който според коментарите, неуспешно имитирал Кеворк Кеворкян.

Музикантът и общественик Венци Мицов бе сред първите, които посякоха телевизията на Слави. Ето какво заяви той още снощи:

“Телевизия 7/8 на Слави на практика представлява Шоуто на Слави. Като всичките рубрики, които излъчваше са се превърнали в отделни предавания.

И докато в самото шоу тези рубрики бяха кратки и динамични, то сега, във вариант на телевизионни предавания те изглеждат като седемдесетарски телевизионен театър.

Криско води Шоуто на актьорите, а Сиромахов се е маскирал като Филип Киркоров и се опитва да се бъзика с Миролюба Бенатова.

Не знам как ще се развие телевизията по – нататък, засега не ме печели като постоянен зрител.

Ванката води прогнозата за времето и нарочно са му написали много думи с буквата “р”. След това е “Шоуто на сценаристите”, обаче някои от нас сме гледали руското “Прожектор Парис Хилтън”= R лесно се досещаме откъде е взета тая концепция.

Май с това ще си остана за тая вечер, Мая Манолова щяла да е гост в първото шоу на Слави, но мисля да пропусна…”, сподели първите си впечатления от новата телевизия на Слави Трифонов Венци Мицов.

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.