България Новини

Соня Колтуклиева изригна с неудобни въпроси към Корнелия Нинова! (виж тук)

Соня Колтуклиева иска отговори от Корнелия Нинова!

Журналистката Соня Колтуклиева избухна с неудобни въпроси към лидера на столетницата Корнелия Нинова. Ето какво пожела да узнае тя, а и още стотици потребители в мрежата. Предаваме думите й без редакторска намеса:

“Някои въпроси към г-жа Нинова и някои уточнения:

1. Защо нито веднъж не се появи на предизборен митинг на г-жа Мая Манолова, подкрепяна от БСП?

2. Сигурна ли е, че зад г-жа Манолова няма корпоративен вот и олигарси? Все някой е финансирал скъпата й кампания… Основната фигура в нейния щаб е г-н Димитър Делчев, син на г-н Андрей Делчев, най-интелигентният и силен защитник на интересите на г-н Валентин Златев и на големите в петролния бизнес.

3. Г-н Бойко Борисов се кандидатира за кмет на София през 2005 г. като независим, защото още нямаше партия; на първия тур не го подкрепи никоя партия, на втория тур ( срещу Татяна Дончева от БСП) го подкрепиха от НДСВ, СДС, ССД, “Гергьовден”, ВМРО.

4. Инж.Стефан Стефанов в “Младост” от БСП ли е или е независим? В ЦИК е регистриран като независим.

5. След като г-жа Нинова призова симпатизантите на БСП в столицата да гласуват за кандидатите на “Демократична България”, ще прибави ли районните кметове от ДБ към активите на БСП?

6. Ако БСП се присъедини към искането на ИК на г-жа Манолова за касирането на изборите в София, това ще означава ли и непризнаване на вота за районните кметове в София?”, пита Соня Колтуклиева в личния си профил в социалната мрежа.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.