Новини Шоубизнес

Ирина Тенчева: Има дни в живота ми, които не искам да забравям никога!

Ирина Тенчева философства в мрежата!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева се отдаде на философски размисли в мрежата преди часове. Ето какво разкри тя – искрено и лично, за приятелите си:

“Има дни в живота ми, които не искам да забравям никога. И това не винаги са Големите дни. И това не винаги са най-хубавите дни. И това не винаги са най- лошите дни. Това са дните, в които се чувствам глупава.

Има дни, в които се случва нещо дребно, наглед незначително, нещо тъпо. Което ако споделиш на някой приятел, той ще стои, ще те гледа и няма да му се вярва, че точно ти отделяш думи за подобно дребнотемие и битовизъм.

Някой нещо казал, някой нещо не направил, някой пак излъгал и скатал нещо, някой пак не разбрал без да му пука за последиците, които са за твоя сметка. Някой-нещо-дето-утре-няма-да-има значение.

Но ДНЕС точно това се оказва капчицата в препълнената с компромиси и умора чаша ( ака. цената, която плащаме за мечтите си). От която капка, не че започва да прелива от очите, а направо ти иде да я забиеш в стената тази чаша и да се приключи.

Когато се чувствам така, както днес и трябва сама на себе си да дам съвет се питам: Какво бих направила ако децата ми ми споделят подобен житейски казус: гледаш тъп филм. Минал е половината, а той е все така тъп.

Вариантите са: да останеш да го догледаш, защото и без това си загубил време, а може би точно на финала ще се окаже хубав и смислен ИЛИ да си тръгнеш моментално, с което да си спестиш всички последици.

Ако става дума за филм – бих им казала, че трябва да напуснат салона на мига. Ако става дума за човек – бих казала, че трябва да се дава шанс винаги.

Дните като днес – малки, работни недели на прозрението – искам да запомня заради кристалната яснота, с която разбирам, че нито един от по-горните отговори няма значение, защото филмите и хората са такива каквито са, независимо от нагласата ни и цялата торба очаквания, с които ги товарим.

Съветът към децата ми е да пият много вода, да спортуват и да се грижат за душата си, за да са здрави, защото срещи, от които ще се чувстват глупаво винаги ще имат в живота. Важното е да не да гледат един и същи тъп филм два пъти”, сподели Ирина Тенчева.

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.