Горещо Новини

Синът на Кольо Карамфилов ужаси мрежата: Говори за самоубийство! (виж тук)

Синът на Кольо Карамфилов е отвратен от родната действителност!

Синът на художника Кольо Карамфилов – писателят Росен Карамфилов ужаси приятелите и последователите си в мрежата. Отвратен и омерзен от родната действителност, младият мъж, който е прикован на инвалидна количка, заяви следното:

“Отказвам да приема механизмите на тоя свят. Това вечно робуване на гадните пари, на гадните банкови сметки, иде ми да си даря всички средства на някой дом за сираци и да избягам на село.

Не е нормално всичко да е пари. Храната е пари. Любовта е пари. Бебетата са пари. Всичко, всичко, всичко е пари. Ако ги нямаш – мреш. Има вариант и да ги имаш и да ти се мре. Като не ти понася цялата тая чудовищна материалност.

Искам да мога да подаря на 500 свои читатели романа си. Вместо това те трябва да го купуват. И ДДС-то да им яде парите, а аз да прибирам дребния хонорар от 20% на книжка.

Докато това е така – пазар няма да има и писателите все ще гладуват. Със всичка сила ми се крещи: ДОЛУ, ПРОКЛЕТИТЕ ПАРИ! ДОЛУ, ПРОКЛЕТАТА МАТЕРИЯ! Духът ми се бунтува срещу това.

Ако се самоубия един ден – главната причина ще бъде тази. Не че нямам пари, а че не мога да понеса властта им над хората. Над представата за Бога. И понеже съм малко по-умен, отколкото се очаква, зная – смъртта е единственото решение. Туп и толкова. Покой…

(Откачил съм, това го разбрах, но нали такъв ме предпочитате…), взриви мрежата Росен Карамфилов.

“Никакво решение не е смъртта, Роска! Решението е на Буковски, само ти трябва един спонсор-издател да ти плаща. Но като “стипендия, той така нарича постоянния хонорар, защото не е голям, но му стига да си пише книгите и да живее скромно.

И написва “Поща” за по-малко от месец, първия си роман. После води постоянна рубрика “Записки на стария мръсник”, за което му плащат. Помисли, намери нещо такова… Ти можеш!”, съветват го в мрежата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.