Горещо Новини

Режисьорът Максим Генчев бесен: Това се казва РОБСТВО! (виж тук)

Режисьорът Максим Генчев бесен, робството не си е отишло!

Режисьорът Максим Генчев не си поплюва и отново застана с твърдата си позиция относно ситуацията в държавата ни. С думите си успя да възпламени мрежата, но и да си спечели, както поддръжници, така и опоненти. Коментарите оставяме на вас, ето поста на режисьора:

“Нека се разберем. Умишлено се лепят партийни етикети по хората. Бойко ясно каза: – Няма независими дето ми се кълнат в Народа! Има партии, това е демокрация! Ние, партиите може да се караме, но ще се разберем! Какви са тези независими?! Тях кой ги контролира?…

Тоест, нека се правиме на леви, десни, кучки бесни! В България никога не е имало комунизъм! Комунизмът е “от всеки според способностите, всекиму според потребностите!” Такова нещо някой да помни да е имало? Нямаше.

Нямаше и социализъм – “от всеки според способностите, всекиму според труда” и такова нещо не е имало! И капитализъм няма – “пари, стока, пари”. Винаги е имало само диктатура! Диктатура!!!

И работата на властта се състои само в мерки срещу всеки който е заплаха за парите й! Нищо повече. Е? Това се казва РОБСТВО!”, изригна режисьорът Максим Генчев.

Припомняме, че само преди дни той скочи и срещу актьора Юлиан Вергов, който си позволи да обиди в ефир колегата си Веселин Плачков. И тъй като Плачков беше екранният Левски именно във филма на Генчев, той не можа да си замълчи.

Максим подкрепи певицата Мариана Попова, която моментално скочи в защита на половинката си и баща на детето й. А Вергов получи остри попръжни и от редица приятели и последователи на звездната двойка.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.