Новини Шоубизнес

Елен Колева: Знам какво е да си обичана и мразена! (виж тук)

Елен Колева тотално е променила мисленето си и начина на живот!

Актрисата Елен Колева не спира да се показва коренно различна от преди. След краха на любовните връзки, които едва не я съсипаха и уволнението й от Народния театър, синеочката видимо е помъдряла. И вече гледа различно на света и самата себе си. Ето какво сподели тя преди часове:

“….. Кой може да извади чисто от не чисто? Никой ! Йов 13: 14
… Преди падение сърцето на човек се възгордява, а преди прославяне то се смирява…!

Еднаква е тежестта на това да бъдеш мразен и на това да бъдеш обичан! Защото когато си мразен живееш с отрицанието на другите, а когато си обичан с техните очаквания! Човешката любов е непостоянна и временна, но Божията е неизменна и вечна!

Да бъдеш харесван от хората е опасно! Егото нараства, подува се като балон, който те мами, че всеки един момент ще те поведе към висините, докато не се спука и не тупнеш на земята. Тогава идва омразата и разочарованието на другите, защото не си успял да се задържиш в техните представи!

И точно в този момент заживяваш с Истината и голямата възможност да се издигнеш понесен от ръцете на Твореца! Този, който те е създал и те обича не заради, но и въпреки! Бъдете бдителни, когато ви мразят, но още по бдителни, когато ви обичат!

Аз съм все по тиха защото познавам и едното и другото! И все по внимателна, за да не се превърна в лицемер, които говори за Бога, но не живее спрямо неговите закони!

И това е най-голямото ми предизвикателство в живота. Да остана вярна, и на крака, да не затварям в паника очи, пред онова, което съм видяла!”, сподели в мрежата Елен Колева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.