Новини

Йоко Захариев в защита на Ицо Хазарта: Българинът ще си остане проЗ! (виж как изригна)

Йоко Захариев защити Ицо Хазарта след прословутия концерт!

Певицата Йоана Захариева, по-известна като Йоко Захариев, изригна в мрежата в защита на Ицо Хазарта. Последният бе обвинен преди дни, че е пял на предизборен концерт на ГЕРБ, въпреки че той лично отрече това да е истина. И заяви, че не е взел и стотинка. Ето какво написа Йоко по темата:

“Българинът ще си остане проЗ, твърдоглав и първосигнален. Няма друга държава ,в която близки ,роднини , приятели ,познати и непознати да воюват заради политически убеждения .

Това е отвратително как до вчера се клехме и викахме ” Осанна” ,издигахме в култ един Творец , а днес вече крещим : ” Разпни го!”. Така сме в много отношения, така възпитаваме и децата си …

Не случайно агресията и войната са по пътищата ,в училище и в къщи. Полудял народ , който мизерства и за терапия всеки ден пие и се бие . Такива са и онези отгоре ,властимащите… Тя рибата не случайно от главата се вмирисва.

…..

Айде сега нахранете го , убийте го с камъни и лайте докато останете без глас.
Па..
Дано ви мине…
Докато забравите….
и после пак ще лаете по нещо друго…
Също толкова “значително” и “виртуално “.
Голяма победа е да крещиш и “плюеш” срещу монитора в къщи!

Ай хубав ден!”, изригна в защита на Ицо Хазарта Йоко Захариев.

“Всъщност, Ицо е напълно прав. Той не е агитирал за никоя партия, нито е изказал своите политически пристрастия. Просто е направил това, което работи и от което изкарва парите си – пял е за този, който му е платил именно да пее.

Това не го обвързва ни най-малко с която и да е партия. Нищо лично – просто бизнес”, коментира Жоро Френски под поста й.

Коментари чрез Facebook

коментара