България Новини

Миролюба Бенатова: Борисов ни прати в Орландовци! (още подробности)

Миролюба Бенатова зорко следи кметските избори, въпреки че вече не е в медиите!

Макар да се прехранва като шофьор на такси от известно време, Миролюба Бенатова не спира да следи политическия и социалния живот у нас. Не изпусна от очи и местните избори вчера, които коментира по следния начин:

“- Сигурни ли сте, че Фандъкова ще спечели на балотажа? Борисов: – Няма нищо сигурно. Сигурно е само, че ще отидем в Орландовци.

За читателите от други населени места да обясня, че в Орландовци е едно от петте гробища в София. И вероятно премиерът не знае, но на Орландовци няма места. И там.

Извън шегата, никой не коментира Варна. Там, както и през 2005а година, се ражда тенденция. А именно – партия Възраждане на Костадин Костадинов, националистическа в своята същност, печели 15% и е на косъм от балотаж.

През 2005-та във Варна беше основана партия Атака и оттам Волен Сидеров влезе в парламента. Детайл. “Възраждане” взеха 5% от гласовете в чужбина и на Евроизборите.

Още нещо – Марешки се предложи за коалиционен партньор на герб в прав текст и никой не попита Борисов дали ще смени вмро/атака/нфсб с това поредно гмо”, заяви Миролюба Бенатова. Намериха се обаче и потребители, които да я контрират:

“Всички са големи разбирачи във Фейсбук, а избирателната активност отново е ниска. Фактите говорят. На народа не му пука, явно му харесва положението в което се намира. Или дори да не ви харесваха кандидатите – най-отдолу на бюлетината има и такава опция!

Костадинов не ви харесва, за това си избрахте пак Портних. Всеки народ си заслужава управниците…”, изригна потребителка в коментарите под поста на Миролюба Бенатова, които хич не бяха малко.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.