България Новини

Брадърът Кирил Симеонов заплашва със Слави! (виж тук)

Кирил Симеонов плаши със Слави Трифонов и партията му!

Бившият брадър Кирил Симеонов явно не на шега е решил да влезе в политиката. Знаем, че навремето той се буташе в движението на Слави Трифонов, а днес може и да е влязъл в редиците на партията му. Ето как изригна той относно изборите преди часове:

“ТЪЖНО Е!!! Тъжно е как кандидат, който дори не се явява на предизборен дебат, потънал в скандали и няма приемна с гражданите събира 50% от гласовете във Варна.

Тъжно е как в последните часове на деня пред секциите в определени райони се извиха опашки, сякаш активирани от някаква магическа сила.

А по-тъжно е и състоянието на опозицията. Липсата на избор е още по-убийствена. И ниската избирателна активност го доказва.

Неразпознаваеми хора изведнъж се кандидатираха и заобичаха града си. Сложиха си по един статус във Фейса и хоп “гласувайте за мен аз обичам Варна”.

Не исках да ви го казвам, но Варна беше договорена много преди изборите.

А някои от кандидатите бяха просто сложени от статуквото да късат гласове, за да може след като ЦЯЛАТА администрация и корпоративен вот гласуват под строй, кметът на статуквото да спечели на първи тур.

Другото обидно е как листите за съветници са пълни с откровени схемаджии, които ви правеха мили очички във Фейсбук и обещаваха да работят за града си. Истината е, че много от тях ще се продадат много много евтино. И това винаги им е била целта.

Нито един от кандидатите за Варна не се опита да спечели младите хора – и това ви беше грешката.

Честит ви нов стар кмет. И честити ви общински съветници. Портних, честит ти нов мандат. Знам, че този пост ти тежи, ама ще го избуташ. И да не мислиш, че ще те оставим на спокойствие.

За финал ще ви кажа – искате или не искате ПРОМЯНАТА ИДВА! Обещавам”, заяви Кирил Симеонов, очевидно визирайки партията на Слави Трифонов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.