Горещо Новини

Ирина Асиова-Диамант: Най-после имаме президентска двойка като за пред света! (взриви мрежата)

Ирина Асиова-Диамант сравни Радев с Цачева!

Да сравниш президента Румен Радев и съпругата му със старият кандидат за държавен глава Цецка Цачева. Това направи Ирина Асиова-Диамант в мрежата, при това със снимки. А поводът бе скорошното официално събитие, на което Радев и съпругата му обраха точките:

“Най-после имаме президент, който ни представя достойно пред света. И той има до себе си жена. Двамата са чудесна двойка. И на всичко отгоре езикът на тялото им крещи, че се обичат. Е как да не ги нахейтиш! Да ги смачкаш от хейт, направо!

Друго си е да имаш дебел премиер, който ти се кара и дебел прокурор, който играе по свирката на един друг дебел човек. Чуден народ сме. Ама нищо чудно, че сме на изчезване.

Предупреждавам… този пост е тест за хейтъри. Ако искате да се отървем едни от други, сега е моментът да направим есенно почистване във Facebook”, взриви мрежата Ирина Асиова-Диамант. След което направи нещо още по-фрапиращо:

“Понеже предният пост се пренасели та пускам нов, за да може хейтърите и гербаджиите хубаво да се видят, че да ми е по-лесно да блокирам. И да ви припомня, все пак, как можеше да изглежда президентската ни двойка сега.

Представете си сем. Цачеви…. хубаво си ги представете до императора. И да уточня… коментираме как стои нашата президентска двойка на световната сцена. Ми чудесно стои.

Благодаря на дизайнерката Невена Николова, че се грижи нашата първа дама да ни представя достойно. И още нещо… не познавам лично нито един от споменатите.

Просто обичам да отбелязвам, когато нещо ме радва. А поводите за радост в обществен план не са никак много. Затова не ги пропускам”, заяви Ирина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.