Новини Шоубизнес

Венета Райкова превърна сина си Патрик в медийна звезда! (още подробности)

Венета Райкова превръща сина си Патрик в медийна звезда!

Водещата на Папараци и автор на бестселъри Венета Райкова не може да си намери място от гордост тези дни. А причината е, че 10-годишният й син Патрик издава първата си книга. Момченцето вече се превърна в медийна звезда, а днес гостува и в предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

Ето какво разказа щастливата Венета Райкова часове преди да заведе наследника си в студиото на Би Ти Ви:

“Патрик на 2 години и 4 месеца. Толкова се беше запалил по тази поредица книги на “Дисни”, които излизаха заедно с в-к “24”, че се наложи да звъня на Паола Хюсеин и да я моля да ни намери първата книга. Защото само тя беше безплатна с вестника и свърши за час.

Всички други му купувахме в деня на излизането им, но като заминахме за две седмици на море на Дюни и там я нямаше, се наложи да ни я доставят от Бургас.

И до днес като се запали по някоя поредица, прочита всичко, миналата година прочете всички книги за Хари Потър, преди това прочете всичко на Роалд Дал, Дейвид Уолямс, “Дръндьо”, “Невърмур”, а сега чете “Пърси Джаксън”.

Като беше малък и си имахме традиция. Всяка неделя ходехме в книжарница “Гринуич” да си купуваме книги с баща му и на Патрик също.

Сядахме да пием кафе в книжарницата, а детето гледаше куклен театър там. С баща му четем много, купуваме постоянно книги и Патрик го познават от малък в любимите ни книжарници.

Сега си спомних, че тогава през 2011г излезе статия във в-к “24 часа” със заглави “Патрик на Венета реве за Бамби на 24 часа” /първата книга от поредицата беше за Бамби/, разказваха как иска книги.

И днес сме всяка седмица /имаме една две любими книжарници/ да купуваме книги. Какичките го знаят какво обича да чете и го съветват какво ново да купуваме”, горда от сина си разказва Венета Райкова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.