България Новини

Ива Екимова: Инфлуенсъри и псевдо лидери на мнение…! (взриви мрежата)

Ива Екимова говори през призмата на собствените си преживявания!

Пиарката Ива Екимова се превърна и в нещо като съветник по живот за жените. Тя обаче се разграничи от масовката на инфлуенсърите и “мъдреците” в мрежата, цитиращи чужди мисли и идеи.

Ива се опитва да помогне на дамите по най-добрия начин. А именно да се вгледат в себе си и да черпят вдъхновение от личния си опит, мечти и размисли. Ето какво заяви тя преди броени часове:

“Съществуват множество сентенции и цитати за силата на жените и успехите на жените. Много от тях виждаме тук, като цитати на инфлуенсъри и псевдо лидери на мнение.

Истината е, че само преживяното е значимо, защото то дава силата и увереността да постигаш целите, да използваш вътрешните си ресурси. Да не делегираш отговорност на външната среда за собствените си успехи и изстрадано щастие! Да взимаш решения, които може да се окажат грешни или печеливши, но единствената им ценност да е, че просто си ги взел.

Защото беше време, когато провалите бяха обществено стигматизирани, а после стана ясно, че са просто стъпка към успеха! Истината е, че доброто, усмивката, позитивизмът и емпатията печелят приятели, партньори и съмишленици!

Понякога е достатъчно да се зарадваш на успеха, постигнат от друг, за да се вдъхновиш да направиш следващата крачка! Малко е нужно и то е кълн в сърцето и корен в душата!

Всичко останало са случките, за които ще разказваш, когато смелите и умни жени се събират, за се обединят в подкрепа една на друга!”, заяви Ива Екимова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.