България Новини

Отличен ефект: Ирина Тенчева разкри с крема, с който бори бръчки и петна!

Ирина Тенчева разкри крема, с който бори бръчките и петната си!

Преди броени минути половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева излезе с откровен пост в мрежата. В него обаче тя разкри нещо много важно за дамите. А именно крема, с който успява да пребори бръчките и петната по лицето си след като отдавна мина 40-така.

“С годините хората се превръщаме в това, което гледаме сутрин, когато се събудим (е казал някой умен човек от Изтока някога… Ако гледаме планина, се превръщаме в планина. Ако гледаме сивота, се превръщаме в сивота. (В контекста на предстоящите общински избори тази мисъл ни дава повод за разсъждение, нали… Какво виждаме сутрин когато се събудим?)

На моето събуждане и опитите ми за направям по-малко болезнен този стресиращ старт на деня мога роман да посветя.

Надигам се преди 6.30. Събуждам се към 7.15 (какво и как правя до тогава… не питайте). Бонусът на ранното ставане е, че при хубаво време винаги хващам изгрева. Това ми дава усещане за поглед отвисоко над дребнотемията, които запълват деня.

В почивни дни – от леглото си виждам зелените клони на стария чинар в двора ни, както и силуета на винаги различната Витоша – това ми дава покой. През лятото, виждам морето и знам, че е ваканция – това ми дава радост…

Това е романтиката на утрото,но реалността по-често е, че независимо къде се будим, потънали в мисли и бързане, най-често пропускаме гледките навън… Нещото, което обаче почти винаги заглеждаме е собственото ни отражение в огледалото сутрин.

Дадох си сметка, че започнах да му обръщам повече внимание с навършването на 40-те си години, когато то започна да се променя – сенки, бръчки, през лятото пигметни петна. Виждам тези неща, но не се тревожа, защото за тези проблеми съм си намерила подходящи ритуали ( аз съм фен на Виши най- вече заради ефекта върху петната). А личната ми битка с огледалото не е просто за изтриване следите на времето по мен.

Борбата ми е да възпитавам постоянство и дисциплинираност за нещата, които касаят лично мен и грижата за мен. Искам тази в огледалото да не е ми е сърдита, че всичко ми е по-важно от нея, искам да ме харесва…”, сподели Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.