Новини

Лияна Панделиева: Късно ли е нашите футболисти да се преориентират към балета?!

Лияна Панделиева направи на пух и прах родните национали по футбол!

Журналистката Лияна Панделиева буквално се изгаври с националите ни по футбол. Не можем да я обвиняваме обаче. Не и след чутовния резил, който само преди ден донесоха на страната в мача с Англия.

Не само, че паднахме с 0:6 от англичаните, но и футболни запалянковци предизвикаха шок на терена с расистките си викове и обиди. Мачът не бе прекъснат на косъм, а вече втори ден европейски медии пишат заслужени обиди за българите.

По този повод се изказа и Лияна Панделиева, при това доста цветно. Ето какво написа тя в мрежата, цитираме я дословно:

“Каквато и да е била стратегията на Балъков, англичаните я превърнаха в невалидна!” – рече мъдрият коментатор на мача с Англия.

Не съм допускала колко ще се смея докато слушам наш коментатор. След четири на нула се чудя дали пияните фенове не прогнозираха само първото полувреме – демек, че ще ни вкарат два пъти по толкова?

А чехите биха Англия. Ерго: дано, дано не играем с чехите! От патрЕотична гледна точка го казвам…”, написа журналистката. А не след дълго добави следното саркастично запитване:

“Късно ли е нашите футболисти да се преориентират към балета? От онези танцьори, дето са алтернативни – гърчат се по земята, ритат, дърпат си фанелките и си скубят косите, докато имитират рев, вой и скръб до небесата?

На коментатора българските футболисти му се стрували доста обезверени. Доста? Ма колко доста? Щяло да им се отрази на самочувствието. Сакън! Те са психически по-устойчиви от секи политик – винаги са убедени, че имат всички възможности да бият!”, взриви мрежата Лияна Панделиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.