Има ли правителството право да иска оставката на шефа на БФС?! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/ima-li-pravitelstvoto-pravo-da-iska-ostavkata-na-shefa-na-bfs-vizh-tuk/50852 Goreshto.net
Има ли правителството право да иска оставката на шефа на БФС?! (виж тук)

Може ли правителството да изисква оставката на шефа на БФС Боби Михайлов?!

Правителството ли е това, което може да иска оставката на шефа на БФС Борислав Михайлов. След чудовищния резил на мача България - Англия снощи, скандалът стана тема номер едно у нас. Ето как изригна в мрежата Венци Мицов, а постът му се превърна в лавина от споделяния и коментари:

"А бе, не че нещо, ама правителството има ли право да иска оставката на шефа на БФС? Или министър Кралев действа по инерцията, начертана от Банов преди месец, когато същия поиска със статус във Фейсбук оставката на директорката на Музикалното училище?

Налагат се няколко въпроса: - Кралев и Борисов досега къде са гледали, че не са забелязали какво се случва - агитките, които сътворяват безумия като снощното не са ли същите, които понякога се използват и от големите партии за провокации в определени протести - какво точно прави държавата за спорта - парадни неделни маратони, за да може цялата листа на ГЕРБ за София да потръчка и да спечели грамоти, или нещо смислено? - ръководителите на държавата и ръководителите на БФС не си ли пият питиетата заедно нощем по чалготеките? Апропо - аз съм последния човек, който трябва да говори за спорт (вижте ме на какво приличам), но има един проблем - част от трагедията снощи не дойде от спорта.

Част от проблема е, че шефа на БФС си вкарва джипа на националния стадион и когато го отразят медиите, той издава заповед да не бъдат допускани повече вътре на мачовете.

Обаче другата част от проблема е, че у нас няма воля да се преборим с едни такива дребнички проблемчета, които например мен са ме накарали да не заведа нито веднъж сина си на мач, защото не знам дали ще си тръгна здрав или ще трябва да ида до Пирогов после.

Това безумие трябва да спре! Тази агиткаджийска държава най - накрая трябва да стопира безумието, защото ако това не стане, безумието съвсем скоро ще стопира нас. На крачка сме. И снощи това се видя много добре - и на терена и на трибуните", заяви Венци Мицов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.