България Новини

Иво Танев: София не трябва да е столица! Нека простотията отиде в Пловдив (виж тук)

Иво Танев явно набра доста покрай кметските избори!

Шоуменът Иво Танев изригна в мрежата така, както рядко го е правил. Свикнали сме да го виждаме като уравновесен, кротък и сговорен човек, но този път явно му е прекипяло повечко. Постът му буквално шашна всички, предаваме го без редакторска намеса:

“Мизерници, и население с 10 човека трябва да има право да избира, кой ще го ръководи. А не някой да назначава някой, който може да бъде и нежелан на това място и тогава нищо не върви. Да ви п— я на демокрацията!

Не желая да гласувам за никой и за нищо! И не ме интересува кой и за какво ще използва или разпределя гласа ми, който не съм дал! Но този народ си заслужава гаврата, която си правят с него!

Уважаеми, кандидат кметове на София, сигурни ли сте, че знаете какво искат, баш софиянци??! Защото те, най-вече, искат София да не е столица!

Време е тази отговорност и цялата простотия на нацията да отидат я Пловдив, я във Велико Търново или в Стара Загора. Те отдавна мечтаят да са истински столичани, а не столичани в повече”, изригна очевидно бесен Иво Танев.

А след това продължи като допълни и причината за отвращението си от днешните медии:

“На нито една национална медия не и стиска да покани на дебат с кандидатите човек, който без да му пука за нечии интереси, ще зададе най-важните въпроси от упор и ще каже истината очи в очи!!!

Няма как да стане, защото всички обслужват интереси и няма да им излязат сметките”, не спира да се ядосва в мрежата иначе усмихнатият и ведър шоумен.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.