България Новини

Драма: Дизайнерката Евгения Борисова не е на себе си! (още подробности)

Евгения Борисова е съсипана напълно след изчезването на Бери!

Дизайнерката Евгения Борисова не е на себе си след като преди два дни любимото й кученце Бери беше изгубено в района на Бояна. Тя не спира да моли всички да го потърсят и ако го открият да й го върнат. А тази сутрин изля болката си с този пост:

“Тази нощ си спал сам. Далеч от мен и изплашен. Дано си жив и нищо лошо не ти се е случило. Дано някой човек те е приютил и независимо, че в теб се влюбват всички в момента в който те докоснат, този човек нека намери сили и душа да те върне при мен.

Защото аз страдам и не мога да си представя, че няма да те видя повече да ме посрещаш в къщи и да лягаш с мен на дивана. Нито домът ми нито ежедневието ще са същите ако те няма. Толкова много хора споделиха. Цяла София, че и от други градове знаят, че те търся, а само този при който си в момента не знае.

Паричното възнаграждение ще е голямо ако върнете в къщи Бери. Ако това не се случи ще боли, боли, боли и ще остане спомен, такава е била волята Божия.

Моля ви не ме съдете, че има толкова болка и несправедливост по света и хората се разделят с близки хора, възрастни страдат, деца боледуват,а аз плача за кучето си. Крайно време е да разберем, че тъгата не пита за кого да те боли.

Всеки по различен начин приема нещата и събитията и има хора като мен, които приемат животните по особено близък начин. Просто не мога да обясня как се обича и страда за домашно животно ако нямате такова.

То е духът в къщата, то е онази част от теб без която не си цял, то е усмивката когато си тъжен, то е утехата когато целият свят не го е грижа за теб, то е с теб независимо от мнението на всички други. Просто защото то е самата чиста ЛЮБОВ от която имаш нужда за да си пълноценен човек!”, тъгува Евгения Борисова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.