Новини

Наталия Кобилкина: Всяка жена може да си “поръча” желания от нея мъж! (виж тук)

Наталия Кобилкина взриви, можем да си “поръчаме” бъдещия партньор!

Устатата Наталия Кобилкина отново взриви мрежата и разпали въображението на многобройните си последователки. Рускинята заяви най-категорично, че всяка жена би могла да си “поръча” бъдещия партньор в мислите си. Така направила и самата тя.

Още преди да се запознае с настоящия си съпруг Такис Дретакис, Наталия Кобилкина си го представила в ума. И, не щеш ли, не след дълго той се появил – точно такъв, какъвто си го е проектирала. Ето какво написа тя в профила си преди часове:

“Ако можете да поръчате на партньора си, кой партньор ще поръчате?… Как трябва да изглежда? Възраст? Тегло? Националност? Какъв е той на работа? Защо го обичаш? Какво сте готови да му простите? Защо се нуждае от теб? Как ще разберете, че това е вашият партньор?

Аз бях поръчала за съпруга си следното. Исках да бъде хотелиер, със сини очи, здрав, да бъде с отворен ум, да имаме силна химия, да бъде добър баща и т.н. Той покрива списъка ми на 100 %! Много съм благодарна за съпруга си.

Ако Бог може да чуе заповедта ви, кой партньор ще поръчате?”, пита Наталия Кобилкина. Тя обаче дава и друг ценен съвет. А именно как този твой “намерен вече” съпруг, да те направи щастлива и ценена жена.

“Виждате ли мъжа си като истински Бог от долу до горе? Възхищавате ли му се? Уважавате ли него и решенията му? Имате ли му доверие? Това е най-важната тема за истински зрели отношения. Първо го караш да се чувства Бог, а след това той ще те направи богиня”, уверява рускинята.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.