Горещо Новини

Бомба: Мегз представи нов грандиозен проект! (още подробности)

Мегз започва ново и още по-рейтингово риалити!

Миглена Каканашева – Мегз стартира нов грандиозен проект. Това ще е едно риалити, което е продължение на предишното, но тройно по-рейтингово. Ето какво съобщи дизайнерката:

“За пръв път се появих в телевизията преди 7 години. Бях малка, наивна и изпълнена с мечти. От тогава съм участвала в стотици формати и предавания, но винаги в главата си мечтаех за този. Мое си риалити, което да се бори за каузи, в които искрено вярвам. Което да информира, мотивира и изгражда промяна!

Гледайте тийзъра – за да разберете какво точно ще видите от мен и моите момичета от Ангелите на MEGZ в новия ни проект TopQueen.

Аз искам само от все сърце да благодаря на Нова Телевизия и продуцентите ни от 7Talents за това, че вярват, че има смисъл да се инвестира в изграждането на правилни модели на подражание. Затова, че когато всички търсят просто рейтинг, те решиха да рискуват, втурвайки се в риалити със социално-благотворителен привкус.

Това риалити е най-смисленото нещо, което съм правила от телевизията и се надявам от все сърце да ви зарази с доброта, мотивация за промяна и градивно мислене”, сподели Мегз.

Припомняме, че наскоро тя взриви мрежата и с нещо друго. А именно да се показва пред света съвсем натурална, без тонове макиажи и фотошоп. И обясни много подробно това свое решение:

“Толкова да си прекалил с ботокса, че лицето ти да не може да се движи. Знаете ли, че всъщност зад двата проблема стои един и същ мисловен модел – страх как ще ни видят другите. И още по-дълбоко – неодобрение и липса на любов към това, което сме.

Когато не одобрявате себе си – тялото и лицето ви се покрива с обриви, петна, рани – които не само, че са физическото измерение на раните и петната, които отвътре смятате, че имате. Но и предизвикват същото това неодобрение от страна на другите към вас. Това се нарича проекция и е начин вие просто получите – това, което всъщност изпитвате към себе си, но от другите.

А филърите – те са защитна реакция. С тях си мислим, че имаме Божествената сила да променим лицето си и начина, по който ни виждат другите. Те са контрол към страха да не ни видят такива каквито се виждаме в главите си – недостатъчно някакви”, заяви Мегз и обеща оттук нататък да се показва напълно истинска.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.