България Новини

Борисов е хитър, показва и емоции – виж кой му направи “дисекция”!

Пиар ли е това на Борисов или…?!

Пълна “дисекция” на премиера Бойко Борисов се появи днес в мрежата. А неин автор е журналистката Соня Колтуклиева. Тя определи министър-председателя като хитър, емоционален и позоваващ се на живи примери.

Колтуклиева го сравни с опонентките му в лицата на Нинова и Йончева като разбира се, преимуществото не бе за тяхна сметка. Ето какво точно заяви Соня:

“Бойко Борисов е хитър. Не плюе по никого. Не се държи като “двете женици” Корнелия Нинова и Елена Йончева, които бяха на върха на нервна криза преди евровота и го нападах твърде лично, даже дребнаво.

Критикува и напада безадресно: “гадовете”, “главанаците”… Казва за Слави Трифонов, че е умен. За Корнелия Нинова, че е права. Винаги в интервютата му има ожалване, че е бил предаден – Днес: от Цветан Цветанов. Има самокритика: “видях краха в очите на хората след Апартамент Гейт”.

Контраатакува с въпроси, когато е атакуван по някое слабо място. И за Иван Гешев се измъкна: политиците бъркали като превръщали прокуратурата в арбитър – само по себе си това е вярно, макар да не изчерпва и обяснява проблема с диктатурата на прокуратурата.

Бойко Борисов говори с примери. Запомнящи се. Например: Мая Манолова пак ще подвие опашка и ще дойде да й помагам. Христо Иванов като ми беше министър на правосъдието… Преди време така съсипа Меглена Кунева, разказвайки: “направи пътека до Банкя да моли да я направя еврокомисар”.

Бойко Борисов показва емоции. Част от публиката това я грабва. Непременно има “вяра в светлото бъдеще”: ще дадем, ще отпуснем, ще построим, ще открием…

Както и друг път съм казвала: Бойко Борисов е труден за интервюта: изисква се сериозна подготовка, характер, даже непукизъм; трябва да му влезеш в тона, за да го пребориш на неговия терен”, коментира Соня Колтуклиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.