Драма: Гаджето на Бояна Генова я заряза след "Игри на волята"! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/drama-gadzheto-na-boyana-genova-ya-zaryaza-sled-igri-na-volyata-oshte-podrobnosti-2/50823 Goreshto.net
Драма: Гаджето на Бояна Генова я заряза след "Игри на волята"! (още подробности)

Бояна Генова зарязана от приятеля си Манол Кисьов?!

Малкото коте Бояна Генова, както й тръгна прякор от години, била зарязана от приятеля си. Става дума за Манол Кисьов, за когото блондинката дори се сгоди преди време. Свободното й поведение и флиртовете с мъжете в "Игри на волята" обаче станали причина за гнева на Манол. И решението му да й покаже пътя веднага след края на шоуто. Това заявиха източници пред вестник "Галерия". Ние не се наемаме да твърдим дали това е вярно, или не. Просто отворихме профила на Бояна Генова в мрежата и не открихме нищо подозрително там. Снимките й с Манол още си стоят и по нищо не личи двамата да са разделени. Най-умилителният пост на Малкото коте пък е в чест на рождения ден на Кисьов, предаваме го без редакторска намеса: "Ти си любов ! Обичам начина по който ме караш да се чувствам, силна, уверена, непримирима. Обичам гласа ти, обичам кожата ти, обичам вкуса ти.... Обичам сутрин, когато чуя в просъница “ ще те целувам докато се събудиш” , а аз се муся и усмихвам едновременно. Обичам те, защото няма такъв идиот като теб, защото само ти говориш повече глупости от мен Обичам те, защото ме прегръщаш и целуваш постоянно и най-често в най-неподходящите моменти: - докато готвя и събарям поне 2 неща от плота - след тренировка, точно когато искам да вляза да се изкъпя и се чувствам мръсна, тогава най-много обичам да ме целуваш и гушкаш. Обичам те, защото душата ти е чиста като на дете. Обичам те, защото в теб виждам себе си. Обичам те, защото сърцето ми тупти за теб. Честит рожден ден, съкровище!", написа само преди месец Бояна Генова за рождения ден на годеника си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.