Горещо Новини

Бомба: Мегз направи неочаквано разкритие! (виж тук)

Мегз си призна открито, че се е срамувала от кожата си и други недостатъци!

Миглена Каканашева – Мегз разтърси последователите си в мрежата с неочаквано признание. А именно, че навремето буквално се е тресяла от комплекси за визията си. И е правила какво ли не, за да изгради един перфектен образ.

“Преди месеци бих “блърнала” кожата си на тази снимка. Всъщност съм я блървала хиляди пъти, защото имам слънчева алергия откакто се помня.

Знаете ли, много е странно, защото винаги съм вярвала, че – Обриви, целулит, акне и всички други “несъвършенства” – както обичаме да ги наричаме – всъщност са СЪВЪРШЕНИЯТ израз на нуждите и проблемите на тялото ни.

И въпреки това – точно аз – се блървах нон-стоп по снимките си.

Защо изобщо го правим? И откъде идва идеята, че тези неща са срамни, лоши, некрасиви и не за показване? Не знам – но вече не искам да го правя. И искам да виждам повече такива кадри в интернет, за да стане това новото нормално за публикуване.

И когато спрем да го отричаме, крием или поправяме.. Е тогава вярвам, че ще започнем да се вглеждаме в него и да разбираме какво всъщност искат да ни кажат телата ни. Тялото ти говори, не го блокирай”, заяви категоричната си позиция Мегз.

“Трябваха ми години, за да се превърна самата аз в една от популярните жени в България, за да осъзная колко глупав е този стремеж към съвършеното. Трябваше ми много работа върху себеоценката ми, за да повярвам, че мога да бъда и давам пример за нещо повече от фалшиво съвършенство”, сподели откровено дизайнерката Миглена Каканашева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.