България Новини

Ваня Червенкова показа другото лице на Дубай! (шокиращи подробности)

Ваня Червенкова е сред успелите, които никога не подминават хора в беда и не забравят откъде са тръгнали!

Бизнес дамата Ваня Червенкова разтърси мрежата с разказ за Дубай. Но не за златния, лъскав и пищен Дубай, който ни хвалят кифли и плеймейтки. А онзи, когото не познаваме – другото лице на емирството. Ето какво сподели Ваня в мрежата преди часове:

“ДРУГОТО ЛИЦЕ НА ДУБАЙ… В сърцето на самото емирство, само на половин километър от лъскавите Бурж Ал Араб и Мол Дубай се намира едно от най-бедните общежития /Labour camp/ в квартала al Quoz…

Може би сте чели за тези бедни хорица, които са пълния антипод на живеещите в ултра лукс богати шейхове. Изобилието може да съществува само в две „агрегатни състояния”: имане и нямане, излишък и липса!!!! Винаги, когато отида го правя.. дали в индийски храмове или при бедните, но го правя винаги… Наричат се Charity…

Даването от сърце, когато е благотворително.. Имането се постига с даване- простичко правило!!! Обратните полюси се привличат. Сушата без влагата и топлината без студа са невъзможни. Нощта осмисля деня, получаването води до даване, а даването – до получаване.

Обратните неща се привличат, причиняват се едно-друго. Пише го в учебниците по физика и астрономия, в духовните книги. Давайте, за да получите- НО ОТ СЪРЦЕ!!! Без да чакате нищо в замяна… Давайте и това ще Ви направи щастливи!!! Давайте и ще получите в изобилие!!!

Човек не бива да се самозабравя, човек трябва да знае и общува с тези, които нямат и не могат. Човек не бива да се възгордява, трябва да има добрина в сърцето си за тези, които я заслужават!!! В противен случай ВИЕ СТЕ МНОГО БЕДЕН ЧОВЕК!”, сподели Ваня Червенкова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.