Забавно Шоубизнес

Г-н Андреев с 2 бона заплата!

Г-н Андреев и рубриката му предизвикват истински фурор

Митко Андреев се превърна в истинска сензация още на кастингите на “Разсмей Слави”. Впоследствие малкият сладур триумфира като победител в реалити проекта и се сдоби със собствена рубрика. “Тъй рече г-н Андреев” е може би най-гледаната част от все по-западащото шоу на Слави. Дългия и екипът му удариха шестицата с хлапака и зрителите следят с интерес историите му.

По информация на goreshto.net родителите на Митко Андреев се подписват срещу два бона месечен хонорар, за да допускат сина си в ефира на Би Ти Ви.

Миналият петък г-н Андреев предизвика истински фурор с новия си виц. Вжите го тук – ЦЪК.

SLA

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

 1. Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход. Лично аз в момента тегля всеки месец суми от около 150$ до 200$, но за това се потрудих няколко месеца. 200$ x 1.48( курс на долара спрямо лева) = 296 лева – това е една минимална работна заплата в България.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция.

  Хубавото при тези сайтове е, че Ви позволяват да каните приятели да се регистрират чрез Ваш индивидуален линк и по този начин Вие да печелите от разгледаните от тях реклами, без те да губят нищо.Ако те не се регистрират чрез ваш линк ще бъдат отдадени под наем на някой си от друга държава, което хич не е приятно за тях самите.Другото хубаво нещо е, че не ви се налага да правите каквато и да е инвестиция, а просто да се регистрирате в PTC сайтове и да разглеждате реклами.
  Преди всичко искам да Ви предупредя, че трябва да сте наистина сериозни и търпеливи за да започнете да печелите добри пари.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера. http://www.clixsense.com/?4852529

  Reply
 2. Скъсвам си задника от работа за много по-малко пари на месец, при все, че съм с висше образование, а този малък бездарник…
  Има толкова по-кадърни и харизматични деца! Да ти … и Шоуто на слави, и слави, и държава, и работодатели, и всичкото това тикане и поощряване на некадърността, глупостта, бездушието и…
  Нека цигани ни забавляват от екрана, нека превземат света!?! Нека работливите, добрите, можещите и смирените бъдат обект на посмешище, незабелязвани, неоценени, пренебрегвани и карани да емигрират като измет от някога Великата ни държава.
  Остана ни само ругатнята като форма на успокоение и чувствам как оскотяваме с всеки изминал ден.
  Но нека ни, щом не можем като един да се изправим срещу тиранията! Не сме могли навремето, не можем сега, никога няма да можем! Ще свеждаме жалко глави и ще се питаме какво ще дават по телевизията тази вечер. Ааа г-н андреев, а по другите канали цигани превземащи света.
  п. п.
  Всички имена са написани с малка буква, поради тяхната незначителност и личното ми неуважение към тях. Пример: станишев, първанов, манолова, орешарски, б. борисов, цв. цветанов, пеевски, местан, доган и друга сган.

  Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.