Новини

Направи го: Ирина Тенчева сбъдна детската си мечта! (виж тук)

Ирина Тенчева сбъдна мечтата си от 8-годишна!

Половинката на продуцента Иван Христов сбъдна детската си мечта. Ирина Тенчева сподели новината в мрежата като дори обясни начина, по който това може да се случи на всеки.

“Какво си мисля в този момент… момент, който започна в неделя вечерта и свършва след малко… Мисля си, че в живота нищо – НИЩО най-хубаво – не се случва без някога да сме си го пожелали от сърце. И… да сме забравили.

Към края съм на едно приключение, за което мечтаех когато бях на 7-8 години. Леля ми (вече я знаете – тази от Швейцария) ни беше изпратила колет за Коледа по българи, които пътуват. За мен имаше червена рокля с тик так копчета, жълт електронен часовник, който мирише на дъвка и един стек шоколад Милка.

Имаше чист, такъв с лешник, пралин и бял!!! С брат ми си ги разпределяхме – по един ред на ден, за да имаме за дълго. (Естествено той изяждаше и 50% от моите) Колекционирах опаковките и станиолите им и си ги държах в тетрадките, за да ми миришат на какао.

По време на скучните часове тайно си разлиствах колекцията, душех я, оглеждах детайли от опаковката, учех се да пиша Милка с оригиналния шрифт, мислех си за тези крави – адашки на любимата ми баба Милка. Които асоциирах с ваканция, с изненади и с чувсто на обич – макар и отдалеч.

Минаха години, на пазара се появиха всевъзможни марки шоколад, към които така и не се пристрастих ( нетипично за жена)…

Остана единствено привързаността ми към първия шоколад от истинско алпийско мляко, който ароматизираше тетрадките, скучните часове в училище, коледите ми, но най-вече даваше нови зелени хоризонти за покоряване.

Тези, където живеят щастливите крави и щастливите хора… Така си мислих тогава, а днес вече знам!”, сподели Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.