България

Мая Манолова олеква в очите ни! (виж кой заяви това за нея)

Мая Манолова беше порицана в опитите си да се хареса на всички избиратели!

Бившият омбудсман Мая Манолова, която се кандидатира за кмет на столицата, беше остро порицана в мрежата. При това от известно на всички лице. Става дума за уважаваният журналист Петър Волгин, който посочи пагубната грешка в кампанията й.

Ето какво заяви той като предаваме думите му без никаква редакторска намеса:

“Мая Манолова дълбоко греши, ако си мисли, че ще привлече гласове от снобеещата градска десница. Затова правейки постоянно реверанси към тази прослойка, не постига нищо друго, освен да олеква в очите на нормалните избиратели.

Съжалявала за поведението си по времето на Орешарски….Страхотно признание! И може би очаква сега цялото протестърско войнство да я заобича и да гласува за нея…

Пълни глупости. За тези “интелектуалци” тя винаги ще си остане “провинциалка”. Винаги ще я презират. Даже колкото повече им прави мили очи, толкова по-силно ще я презират.

Ако наистина Мая Манолова мисли, че може да им се хареса, значи е крайно… наивна. Ако си мисли, че това е някаква страхотна пи ар стратегия за привличане на десни гласове, определено се е объркала.

Няма как да печелиш избори, ако се опитваш да се харесаш на всички”, коментира публично в мрежата журналистът Петър Волгин. След което допълни:

“Когато се правиш на нещо, което не си, “независим кандидат” и т.н., винаги бъркаш. В опитите си да се разграничи от БСП, Манолова ще загуби част от електората на същата тази партия. А десни избиратели няма да привлече.

И, второ, сред снобеещата градска десница има и нормални хора. Ама са многоооооооооооо малко”, саркастично смигна Волгин. А мнозина потребители в мрежата се съгласиха абсолютно с мнението му.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.