България Новини

Петър Волгин размаза шефа на СЕМ: Виж какво разкри за Гого Лозанов!

Петър Волгин скочи срещу Гого Лозанов от СЕМ!

Журналистът с остър език Петър Волгин определено не си поплюва. Преди ден той буквално размаза шефа на СЕМ Гого Лозанов в мрежата. Ето какво разкри за него:

“Слушах как Георги Лозанов се вайка за свободата на словото в БНР. И се запитах следното: Това същият Гого ли е, който когато бяха сваляни други водещи и предавания от ефира на “Хоризонт”, с пяна на уста защитаваше цензурата?

Днес Гого е критичен към дейността на управата на радиото, а в миналото лично той, замествайки тогавашната управа, обикаляше телевизионните студиа, за да оправдава отстраняването на неудобните гласове в ефир.

Да, за един и същи човек говорим. За човека, чийто ръководен принцип по отношение на партиите е: “Аз ще бъда с таз, която е на власт”. Вечният храненик на държавата.

Ако не е дългогодишен член на СЕМ, ще му бъде измислена специална синекура в БТА, за да получава отново пари, без да работи. Защото за този Васисуалий Лоханкин на българската демокрация е под достойнството да работи.

Той трябва да разсъждава за медиите. Жалко за такава медийна среда, в която безделници като Лозанов минават за експерти”, взриви мрежата Петър Волгин.

А часове по-късно излезе с новината за поредния шеф в националното радио, получил червен картон:

“След поредния опит за цензура в БНР от радиото си замина едно дребно началниче. Не му казвам името, защото то и без това не ви говори нищо. По-интересното е, че въпросното лице за краткото време, в което беше шефче, постоянно се перчеше със своята русофобия.

Тоест представете си нещо средно между Огито Минчев, Ивето Инджев и новото евродепутатче Сашето Йорданов. Най-приятелски предупредих дребното шефче-русофобче, че с това поведение го чака голяма излагация.

Не ме послуша и продължи с неадекватната си русофобия. И се изложи. Много. Единственото, което не предвидих, е, че излагацията ще се случи толкова скоро.

Подобно на всички русофоби, и този управленец без особено много мозък в главата изчезна в небитието”, натърти Петър Волгин.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.