Горещо Новини

Устатият Кулагин шокира: Престраши се да захапе Слави и… ! (виж кого още тук)

Валентин Кулагин не спира да джавка като кученце срещу по-популярните от него!

Гримьорът Валентин Кулагин си има любимо занимание и то е да трупа рейтинг на гърба на по-известните и успели от него. Начинът е прост – като ги оплюе. Този път обаче той стигна далеч, позволявайки си да захапе не друг, а Слави Трифонов.

Коментарът му е по повод поста на Слави за телевизиите, предаванията и новия сериал на Маги Халваджиян. В сравнение с когото, според Дългия, Евтим Милошев е направо Фелини. Ето какво избълва Кулагин на свой ред:

“Чудя се дали Слави Трифонов е гледал нещо на Фелини или просто е чувал за него. И кое от двете е по-обезпокоително?! Сега ще има време да гледа повече кино.

А като не му харесва българската телевизия, нека направи своя. Успоредно с партията. Може и лютеница да започне да произвежда. Защо не. Най-българската, едро смляна. Ммм..

#8 и 1/2 и ще си паднала…”, скочи и срещу Слави Трифонов хасковският гримьор.

Който обаче не се стърпя и захапа още една светска персона. Този път това е бившата Мис България и настоящ член на журито в “България търси талант” Славена Вътова:

“Абе на тази Вътова защо й е толкова крива главата? Да не са я минали през менгеме?! Като настъпана моцарела е. Егати жабата.

Тва нещо ако е мис България, аз ще стана Мис Свят и Мис Вселена едновременно.
Умствената й несъстоятелност е също отегчителна. Средно проста, но държи да я слушаме.

Тази в Русия може да работи само като аниматор на детски партита, в ролята на Франкенщайн. Рускините ако я видят – ще си леят куршум. И българките са много красиви жени! Просто Вътова не е адекватния пример за това. Тука корони и ленти се дават на куцо и сакато.

Разбрах, че бурно и некомпетентно е коментирала моята личност по повод престоя ми в къщата. Разбира се, че тя няма капацитет да разбере моето събитийно участие, но пък реших и аз да не й спестя мнението си за нея”, заключи в типичния си стил Кулагин.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.