Новини

Моделката Илона Георгиева: Не бих отгледала детето си в България! (още подробности)

Моделката Илона Георгиева взриви мрежата с думите си!

Още рано сутринта силиконката Илона Георгиева успя да разбуни духовете в мрежата с размислите си. Знаем, че тя е жена на затворника Тихомир, когото обаче чака и обича с цялата си душа.

Очевидно за Илона е важно да се разграничи от стадото и, като гледаме, й се получава. Ето с каква изповед избухна тя преди малко:

“Нищо друго в живота не ми носи такова успокоение каквото това да ми звънне тела и да чуя, че мама и баба са в чужбина и то в район без българи около тях. Често ме питат какво ме тревожи като са тук, от какво се страхувам?

Отговорът е – от нищо конкретно. Ние сме съвсем нормално семейство. Единственото ми притеснение в живота е това да съм жива и здрава за да съм до тях и да се грижа за тях в старостта им!

Но просто никога няма да забравя как ми отказаха линейка за баба, защото нямало а тя не била нали спешна само дето умираше. Никога няма да забравя колко пенсионери са бити заради пенсията им затова я прибрах от село.

Не ми е спокойно тук дори като мама шофира, защото тя е безупречна, но от другата страна не знам онзи/онази на колко алкохол е или колко е надрусан. Не ми е спокойно дори да си викна майстори вкъщи, че може са ме нарежат после като ония от Негован.

Не ми е спокойно за семейството ми да е тук, защото народа ТОТАЛНО е психясъл! Аз и детето при възможност не бих си държала тук!

Да живеят там В НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ И СВЯТ С НОРМАЛНИ ХОРА И ЗАКОНИ КЪДЕТО КАТО ВИКНЕШ ЛИНЕЙКА ИДВА ЗА МИНУТИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ СЛУЧАЯ!”, категорична е Илона Георгиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.