България Новини

Сценаристка на новия сериал “Пътят на честта” изригна бясна! (още подробности)

Милена Фучеджева е една от сценаристките на “Пътят на честта”!

Писателката Милена Фучеджиева, която е един от сценаристите на новия сериал на Маги Халваджиян “Пътят на честта”, подпали мрежата. Тя скочи срещу явна цензура на Фейсбук. Който затрил неин откровен анти-руски пост. Ето какво заяви тя на всеослушание:

“Получих от фейсбук отговор за анти-руския ми статус – не отговаря на community standarts. Отговорих им с коментар от една дума – “Censorship.”

Това е Новият смел свят, който създаде нео-либералният комунизъм, този път докаран директно от Америка. В статуса ми е използвана думата “хейт”, както и комбинации от изрази, които се изказват неласкаво за един народ.

Да, остър е. Да, заядлив е. Но не е нецензурен, нито расистки, нито призовава към насилие. И това вече е достатъчно за да те цензурират БРУТАЛНО. Без извинение. Безапелационно запушване на уста. Отнемане на свободата на словото.

Не искам Тръмп да бъде президент, но и не искам никой от тази нео-марксистка върхушка, която в момента са демократите да стане президент. Не желая светът да затъва в още повече цензура. В Русия Путин налага един вид цензура, в Америка демократите създадоха по-перфидна, но не по-малка заплаха за свободата на словото.

Не мога да повярвам, че анти-руски статус е свален от американска социална мрежа заради “стандарти”. Тези “стандарти” съм ги живяла достатъчно дълго за да не желая повече никога да ми се случват! И НИКОГА, и в най-смелите ми песимизми, не съм си представяла, че Америка ще подкрепя подобно поведение в името на “демокрацията”.

И ако профилът ми изчезне, да знаете, че не е защото съм се деактивирала. Тук ще съм известно време заради сериала. Ако изчезне, търсете ме в блога ми. Той си стои за подобни случаи.

Затова не искам да се занимавам с политика. Не искам да изказвам мнения за нищо от случващото се в България. Силите, които ни движат са много по-силни от нас и напълно извън пределите на България.

Щом един такъв статус предизвиква такава реакция, значи по-добре е да се МЪЛЧИ. Назиданието идва от две страни – руска и американска”, гневна е Милена Фучеджиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.