Новини Шоубизнес

Бомба: Жената на Халваджиян попиля кифлите и тъпаците в мрежата! (виж тук)

Жената на Халваджиян попиля тъпаците и кифлите в мрежата!

Жената на Джуди Халваджиян направи на две стотинки т.нар. инфлуенсъри, повечето от които са си чисти кифли. Фурията Елена Халваджиян, която в момента е на почивка в Париж, не се стърпя и разбуни духовете с гневен пост.

Ето какво заяви тя на всички онези “звЕзди”, които се мислят за голяма работа и ги постави на мястото им. Предаваме думите й без редакторска намеса:

“Тая сутрин секви глупости ми занимават главата… Като например – как па секи втори, дето генерално дори не трябва да си отваря устата, почнА да се изживява като пътеписец. Да се прави на Алеко (за справка – гугъл), на блогър, влогър, ютюбър и разни производни…

Как па секи втори (да не кажа първи), почнА да си снима краката на пЕсък и да пише: “тук съм на Бали. Многу е хубуу! Мамо, виж мъ!”, и до единия нокИт, обсипан с диаманДи – бутилка мега, гига скъпо (колкото тризонет на Витошка минимум) – шампанско.

Естествено то не е “наше”! Там е само за снимката. Ама па мама е горда и се радва. Щото вижте вие, грамотните хейтъри къде сте, па мойто Мичи де си прИпича задницата!

Как па секи втори почнА да се самоцитира с тъпни от рода на: “ас съм силна и не ми требет мъже!”, и на следващата снимка се вижда окръглена сянка, която снима “деколтето” до некое ферари.

И разбира се: ” тук съм на Дубай. Итс вери хот, ма съмтаймс люн, друк пат съ снимам у пустинята!” Чес’но – аман от пластмасови хора с две минути съдържание. Че и по-малко!

Що се занимавам с тва, при положение че Григор победи онзи дзвер, нямам ни най-малка представа!”, изригна Елена Халваджиян.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.