Тотален обрат за Бранко: Ето какво го сполетя след развода с Ани Салич!

0

Ани Салич разцъфна след развода, но Бранко се съсипа!

Скандалният развод с лицето на Нова телевизия – новинарката Ани Салич, е преобърнал на 180 градуса живота на бившия й благоверен. Бранко Салич хич не е за завиждане в момента, докато Ани, обратното на него, просто разцъфна.

Бившият продуцент в Би Ти Ви Бранко Салич се е принудил да си вади парите като общ работник. Е, да, не на строеж, а в риалитито на Иван и Андрей “Фермата”, но… пак е работник.

Това разкри сензационно за светското предаване на ПИК TV светската хроникьорка Елза Парини. И продължи разказа си по следния начин, цитираме я дословно:

„Допреди началото на снимките, Бранко Салич е бил общ работник по време на строежа на снимачните сетове. Строял е съоръженията за шоуто. Интересно как от висините на телевизията е стигнал до там.

Най-вероятно е във финансови затруднения. Но всички от екипа казаха, че е добър мъж, че би направил и на мравката път. Обича животните и природата, много трудолюбив и с много умения”, довери Елза Парини, пише Ретро.

Припомняме, че Ани Салич и Бранко се разделиха официално преди около три години. Нещата в брака им обаче не вървяха много преди това. Говореше се, че сърбинът системно изневерявал на жена си.

През 2013-та година той изненадващо изчезна от Би Ти Ви и сякаш потъна вдън земя. Заговори се, че си има нова жена, както и че се е поболял от мъка покрай развода с Ани Сабич. На няколко пъти дори бил приеман в болница.

Към днешна дата сърбинът живее на квартира, а домът е оставен изцяло за ползване на водещата и двете им деца. Ани и Бранко не общували и дори не се поглеждали. Двамата не се събирали заедно и на празници като Коледа, Великден или рождените дни на Лазар и Хана.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.