България Новини

Не може да бъде: Рачков залюби 23-годишната Мина! (скандални разкрития)

Димитър Рачков не си поплюва, но този път прекали с разликата в годините!

Зевзекът Димитър Рачков е на път да шокира цяла България. Но не с поредния си скеч, а с новата си връзка. Оказва се, че комикът здраво е хлътнал по… 23-годишна красавица.

Тя е манекенка и се казва Мина Попова – момичето с прелестна усмивка, която виждате на снимката. Не е странно, че девойката се е захласнала по Рачков, който определено е чаровник, пък и още повече – известен и прилично богат.

Пита се обаче как мъж на неговата възраст си позволява подобни отношения. Вярно, че не е незаконно, но все пак… В социалната мрежа грейна обща снимка на Митето и Мина. На която двамата се прегръщат, а на лицата им са цъфнали широки усмивки.

Припомняме, че вече месеци наред Рачков стои свободен и в търсене на нова любов, след като приключи окончателно дългогодишната си връзка с Мария Игнатова. 40-годишната Мария обаче му е сто пъти повече лика прилика от това момиченце, коментират потребители, пише Ретро.

Мина Попова е наполовина по-млада от Игнатова, а бъдещето й е доста обещаващо. Оказва се, че чаровницата в момента е сред най-актуалните имена в модния бранш. Гордее се и с колекция от спечелени корони на конкурси като „Мис Планет Вселена 2014“, „Топ Модел на Планетата“ и „Най-перфектно лице“.

Попова се прочу в светските среди още като 18-годишна, когато отнесе титлата „Мис Абитуриентка“. Дали между нея и Рачков има нещо наистина сериозно, или това е просто опит той да накара Мария Игнатова да ревнува, предстои да разберем.

Колкото до чаровницата на “Господари на ефира”, тя избягва да се показва в мъжка компания и ревностно пази личното си пространство от медиите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.