Горещо Новини

Читателка шокира: Орлин Павлов си пада по Михаела Филева! (виж разкритията й)

Читателка алармира: Орлин Павлов си пада по Михаела Филева!

Наша читателка, подписала се като Симона Сандърс, хвърли страшна бомба. А именно, че Орлин Павлов яко е хлътнал по колежката си Михаела Филева. Нищо, че е вече татко и сериозно обвързан с половинката си Диана Великова.

Имаме съмнения доколко предположенията на читателката са достоверни, затова предаваме думите й без редакторска намеса. Като прикрепяме и скрийншот от писмото й:

“Орлин Павлов здраво си е паднал по Михаела Филева! Постоянни прегръдки, целувки и милувки между тях се случиха на Гребната в Пловдив! Даже Михаела каза пред 10 000-ната публика, че обича,когато го прегръща мокър!хаха.

В кадри от новият им клип се вижда дори, че той е много разкрепостен към Михаела, тъй като я беше награбил през гърдите, което не изглежда прилично, дори и естетично! Може това да се е искало в клипа, но е прекалено интимно за обвързани личности!

В последно време той изключително много я хвали и милва в социалните мрежи,като пише, че е невероятна,уникална и т.н, което е странно, защото те никога не са показвали професионално отношение досега!

Орлин никога не е бил сериозен мъж, все пак създаде поколение едва на 40 години,което говори само по себе си! Майката на детето му пък рядко е до него и така той има свобода да прави каквото си поиска, както почти всички български звезди!

Това са само предположения и може да няма нищо, но визуалните факти говорят, че от страната на Орлин има много топлина към дуетната му половинка Михаела Филева! Все пак трябва да има някаква клюка, а тя дойде много очевидно и неочаквано изведнъж! Всичко добро!”, гласи текстът на писмото на читателката Симона Сандърс.

Ние не хващаме особена вяра на прочетеното, но ще хвърляме по едно око на музикантите…

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.