България

Голямата любов на Слави – Маги Ангелова показа щерка си! (още подробности)

Маги Ангелова показа щерка си от Елисавет Ъков!

Голямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова показа порасналата си щерка. Знаем, че момиченцето е плод на любовта й с бизнесмена Елисавет Ъков, който успя да отнеме Магдалена от прегръдките на Дългия.

Всъщност Маги не просто публикува снимка с детето си, но и обяви, че прави курсове за родители. Нещо от изключително значение в наши дни. Ето какво сподели тя в мрежата:

“Споделям с вас дълбоки със смисъл и ценни за мен думи на една любима моя френска психоаналитичка Франсоаз Долто. Споделете вашето мнение, усещайки и четейки думите…

“Родителите трябва да знаят, че каквото и да правят, давайки най-доброто от себе си, те винаги ще правят грешки в очите на децата. Дори най-любящият родител в даден момент може да стане причина за някакво страдание у детето.

Ако то тогава заяви: „Не те обичам“, отговаряме: „Това няма никакво значение – ти не си се родил, за да ме обичаш.“ На шест-седемгодишна възраст вече е късно да критикуваш родителите си. Те сигурно често слушат упреци от страна на детето. Но в повечето случаи това не би трябвало да промени тяхното поведение, защото имат задачата не да му се харесат, а да го възпитават.

Ако с израстването детето продължава да се стреми непременно да угоди на родителите си. И смята, че те винаги са прави и справедливи, такова дете е в лошо здравословно състояние.

Колкото по-способно е да показва враждебност, примесена или редуваща се с обич към своите родители, толкова по-добро е неговото душевно състояние. Това показва, че в отношението му към родителя е преодоляна инцестната връзка и пълната зависимост.”

Създадохме видео курс “Психология на мъдрото родителство”, съобщава Маги Ангелова. А всички, които се интересуват, могат да се осведомят по-подробно за него от профила и страницата й.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.