Бомба: Мегз подарява рокли от колекцията си! (ето как може да ги спечелите)

https://goreshto.net/novini/bomba-megz-podaryava-rokli-ot-kolekciyata-si-eto-kak-mozhe-da-gi-spechelite/50728 Goreshto.net
Бомба: Мегз подарява рокли от колекцията си! (ето как може да ги спечелите)

Мегз подарява рокли от колекцията си!

Миглена Каканашева - Мегз взриви мрежата преди часове с невероятно съобщение да дамите. Оказа се, че тя планира да подарява рокли от колекцията си, при това в най-скоро време. Дизайнерката обаче има условие и то е свързано само с булки и шаферки. Всички онези, които са избрали нейните рокли в тези най-важни в живота им дни. Именно едни от тях ще получат безплатни рокли, всяка на цена до 60 лева от Мегз. Ето и какво написа тя в мрежата: "КОНКУРС МОЯТА СВАТБА С MEGZ 2019! Мили дами, вече шест години сме част от най-скъпия ви ден - Вашата сватба. Ние обличаме близките ви, кумите ви, майките ви, понякога и вас самите, но най-вече ШАФЕРКИТЕ ВИ. Без да си преувеличавам имам чувството, че сме облекли всички шаферки в България. Не може да не сте виждали - розовите ни/лилави/зелени/сини или какъвто цвят е сватбата ви - рокли с гол гръб и панделка. Или дългите ни рокли с дантела. Или някои от над 50-те модела, подходящи за шаферки рокли, които имаме. Те станаха неразделна част от сватбите на хиляди млади семейства през тези години. Най-важното - позволиха ни да бъдем част от вашия най-хубав ден! За нас това е привилегия, чест и най-важна отговорност! Благодарим ви за доверието! За да си припомним заедно тези незабравими мигове - обявяваме малка игра. КОНКУРС за най-популярна шаферска снимка! Изпращайте ни вашите снимки. Снимката, събрала най-много харесвания, коментари и споделяния ще бъде обявена за победител. Шаферките, които са на снимката ще получат подарък РОКЛЯ по избор ! Снимката може да ни изпратите тук на лично съобщение. Начало 11.08.2019 , край 21.08.2019. УСПЕХ! * ВНИМАНИЕ - цената на 1 рокля подарък може да бъде на стойност до 60 лв. Пояснение - ако имате 10 шаферки - 10 рокли до 60 лв всяка", съобщи Мегз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.