Новини Шоубизнес

Катерина съсипа Асен Блатечки: Имам човек до себе си! (хвърли бомбата)

Катерина Горанова предизвика медийна сензация и смаза Асен Блатечки!

Желаният от бебе до баба актьор Асен Блатечки не е на себе си, съсипан от жена. При това не коя да е жена, а тази, която бе плътно до него толкова години. Търпеше го, обичаше го и прие дори изневярата и детето му от Диляна Попова.

Да, става дума за режисьорката Катерина Горанова, от която Блатечки има първородната си щерка Катя. Оказа се, че търпението на Горанова също си има граници, а самоуважението й е голямо.

Към днешна дата тя разкри, че е щастлива без Асен Блатечки в дома си. И нещо повече – има човек до себе си, така че да не я мислят хората. “Да, имам човек до себе си, не ми берете грижата”, заяви кратко, точно и ясно режисьорката, пише вестник “България днес”.

Говори се, че става дума за напорист, красив и интелигентен млад мъж, който хлътнал до уши по нея и не спирал да я ухажва от месеци. Накрая Катя не издържала и поддала на чара му като днес е по-щастлива от всякога.

Това обаче е огромен удар в сърцето на Асен Блатечки, който въпреки уж голямата любов с Диляна Попова, не спира да обича бившата си. Катя е жената, която той приема за своята истинска половинка в живота и пристан, на който винаги се връща. Без значение коя хубавица му е завъртяла главата.

Близки до обкръжението на актьора твърдят, че той е съсипан от връзката на Горанова и не спира да търси начини да си я върне. Това обаче няма да му се получи лесно и дори клони към невъзможното.

Казано е, че ако една жена пролее 100 сълзи за един мъж, той е забравен за нея. А режисьорката проля доста повече заради Блатечки.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.