Новини Свят Спорт

Родителите на Гришо в шок: Какво му причини Никол Шерцингер! (виж тук)

Родителите на Гришо са се видели в чудо, ужасени са!

Семейството на родната гордост Григор Димитров – Гришо не е на себе си. Родителите му Мария и Димитър място не могат да си намерят, след като наследникът им не спира със загубите си на корта.

Както знаем, след мача със Стан Вавринка на турнира в Монреал, Димитров не спира да търпи поражения. И вече отпадна дори от топ 70 в света. Това е нещо нечувано за кариерата на Гришо до момента, а причините са неясни.

Оказа се обаче, че родителката му Мария е решена да търси помощ от ходжа в Родопите. Познати й подшушнали, че бившата изгора на сина й Никол Шерцингер му е направила магия след раздялата. И ако тя не бъде развалена, с кариерата на Григор е свършено, пише вестник “Уикенд”.

Затова и жената била категорична, че бабини деветини или не, отива при известния ходжа за помощ. Припомняме, че Никол и Григор се разделиха още в края на миналата година като се предполага, че това е по съвет на родителите на тенисиста.

Отдавна се говореше, че семейството на хасковлията не одобрява 41-годишната Шерцингер. Не само заради голямата разлика във възрастта на двамата, но и заради твърде освободеното й поведение пред медиите и обществото.

Хората смятали, че тя е и причината за спада на успехите на Гришо, който обаче успя да се изкачи до топ 3 в света по време на любовта си към красавицата от Хонолулу. Дали наистина смуглата чаровница е причината за краха му, не е ясно.

Може и дори да няма намесена магия, а просто Григор да страда по Никол, защото още изпитва чувства към нея. Каква ще се окаже истината, може би тепърва предстои да разберем.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.