Родителите на Гришо в шок: Какво му причини Никол Шерцингер! (виж тук)

0

Родителите на Гришо са се видели в чудо, ужасени са!

Семейството на родната гордост Григор Димитров – Гришо не е на себе си. Родителите му Мария и Димитър място не могат да си намерят, след като наследникът им не спира със загубите си на корта.

Както знаем, след мача със Стан Вавринка на турнира в Монреал, Димитров не спира да търпи поражения. И вече отпадна дори от топ 70 в света. Това е нещо нечувано за кариерата на Гришо до момента, а причините са неясни.

Оказа се обаче, че родителката му Мария е решена да търси помощ от ходжа в Родопите. Познати й подшушнали, че бившата изгора на сина й Никол Шерцингер му е направила магия след раздялата. И ако тя не бъде развалена, с кариерата на Григор е свършено, пише вестник “Уикенд”.

Затова и жената била категорична, че бабини деветини или не, отива при известния ходжа за помощ. Припомняме, че Никол и Григор се разделиха още в края на миналата година като се предполага, че това е по съвет на родителите на тенисиста.

Отдавна се говореше, че семейството на хасковлията не одобрява 41-годишната Шерцингер. Не само заради голямата разлика във възрастта на двамата, но и заради твърде освободеното й поведение пред медиите и обществото.

Хората смятали, че тя е и причината за спада на успехите на Гришо, който обаче успя да се изкачи до топ 3 в света по време на любовта си към красавицата от Хонолулу. Дали наистина смуглата чаровница е причината за краха му, не е ясно.

Може и дори да няма намесена магия, а просто Григор да страда по Никол, защото още изпитва чувства към нея. Каква ще се окаже истината, може би тепърва предстои да разберем.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.