Саня Борисова хвърли бомбата: Ето какво разкри бившата на Ники Илиев!

0

Саня Борисова е коренно променен човек след раздялата с Ники Илиев!

Красивата актриса Саня Борисова хвърли истинска бомба преди броени дни. Бившата любима на режисьора Ники Илиев разкри, че е сред участниците в предстоящия нов сезон на “Фермата”.

Да, няма лъжа и измама. Саня ще дои крави, ще стриже овце, ще копае и всичко останало, което се прави в селското риалити на Иван и Андрей. Мнозина още не могат да повярват, че именно тя ще влезе в него, тъй като е изключително крехка и нежна жена.

Става ясно обаче, че крахът на връзката й с Ники Илиев я е променил коренно. Саня Борисова вече не е онова молещо за закрила и защита момиченце, което познавахме. Превърнала се е в силна и самостоятелна дама, която знае как отлично да се справя с живота си, пише вестник “България днес”.

Припомняме, че двамата с Ники Илиев скъсаха след като прекараха години наред заедно. Раздялата им бе инициирана от режисьора, но така и не пожелаха да разкрият причините за нея.

Всички около тях обаче говореха, че основното, което е станало причина за срива в отношенията им е липсата на дете. Саня Борисова не била готова да стане родител, защото била прекалено отдадена на работата си.

“Тя обожаваше Ники и прие крайно тежко решението му. Моли му се, плака, дори от “Папараци” бяха заснели една тяхна среща на улицата, но… той остана непреклонен. Не пожела да остане с нея”, коментираха запознати навремето.

Близки до Саня обаче са убедени, че всяко зло е за добро. И твърдят, че ако тя беше останала с Илиев, нямаше да се промени толкова, колкото направи днес. А дали в живота й има друг мъж, това засега можем само да гадаем. Въпреки че тя заслужава да бъде обичана и щастлива.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.